Poznań :D. Strona: 2

Dodano: 2007-03-28 10:01

eIcILipse a ja też polubilam Wrocław :twisted: a najbardziej Zmierzch ale mimo wszytsko Poznań to jednak Poznań i teraz dla odmiany ściagniemy "Wrocław" do Nas

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Dodano: 2007-11-11 19:01

Poznań...hm...
...lubię to miasto...

Dodano: 2007-12-16 19:37

ksapkis taki pewny jestes?? 8) ja tez dobrze znam to miasto i wiekszosc tych "klimatycznych"miejsc,ale w sumie taki klimat to tez dla kazdego co innego :wink:

Dodano: 2008-01-02 22:03

gdzie by mnie nie rzucilo to zawsze tu wracam . Poznan to najlepsze miasto napewno w polsce jezeli nie na swiecie :) schodzilem je juz na wszyskie sposoby we wszystkich kierunkach , to poprostu moje miasto :)

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-01-02 22:29

Wrocław? ble, cóż za paskudztwo 8) także wolę Poznań hehe

...oczywiście z dwojga złego bo ogólnie nienawidze dużych, a tym bardziej wielkich miast (te pierdolone tramwaje i ogólnie zryta komunikacja miejska doprowadza mnie do autentycznej sraczki)

Dodano: 2008-01-02 22:34

Paskievicz - chyba ze sie mieszka w samym centrum starego miasta i wszedzie ma sie blisko :) ... polecam :D

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-01-12 18:26

otóż to, polecam centrum miasta. Mieszkam sobie na Wildzie i wszędzie chodzę pieszo.. skzoda kasy na tramwaje skoro zliczajac czas oczekiwania na nie + przejazdu wychodzi na to samo, a w weekendy, na gorsze rozwiazanie.

Lubię Poznań, przywiązałam się do niego...
Co do ludzi... ludzie praktycznie wszedzie są tacy sami, niejest to kwestia miejsca. Spotkałam zarówno przekochanych ludzi w Warszawie (moj partner) jak i zawistnych ludzi w Poznaniu (przez grzecznośc nie powiem o kogo mi chodzi).

Poza tym.. trochę prawdy w tym jest, że poznaniacy to centusie

http://qrscx.wordpress.com http://sway.darknation.eu zapisy do kółka antyfanów przyjmuję od 15:00! :twisted:

Dodano: 2008-01-12 20:16

Cytat:
Poza tym.. trochę prawdy w tym jest, że poznaniacy to centusie :wink:

Centusie to krakusy, poznaniacy sa oszczedni 8)

--------
Łona i Webber-Hipermarket

united we stand divided we fall

Dodano: 2008-01-13 14:10

Alec-II-Pure napisał(a):
Cytat:
Poza tym.. trochę prawdy w tym jest, że poznaniacy to centusie :wink:

Centusie to krakusy, poznaniacy sa oszczedni 8)

A sorry Alec, mój błąd :D

http://qrscx.wordpress.com http://sway.darknation.eu zapisy do kółka antyfanów przyjmuję od 15:00! :twisted:

Dodano: 2008-01-13 19:03

ksapkis w takim razie jak przyjade do Poznania to pokażesz mi te miejsca .

Schuld und Sühne

Dodano: 2008-01-13 20:23

cold_sea napisał(a):
Paskievicz - chyba ze sie mieszka w samym centrum starego miasta i wszedzie ma sie blisko :) ... polecam :D

A ja nie polecam, mieszkalem pare lat przy starym rynku w Poznaniu. Jedna zaleta: o dowolnej porze wracalem z knajpy na nogach, nie martwiac sie o taksowke itp.
Niestety reszta to same wady: nie ma gdzie zaparkowac, w weekendowe wieczory polowa okolicy odlewala sie w mojej bramie, ceny wynajmu przedrozone bo w kazdej oplacie byl dodatek na renowacje starego miasta. Jak przyjechal Putin i siedzial pare godzin na starym rynku, to przez te pare godzin nie moglem wejsc do mieszkania, bo cala okolice obstawili ludzie ze sluzb specjalnych i nie wolno bylo wchodzic do domu (zeby przypadkiem snajpera nie wpuscic :) ) i takie tam pierdoly.

Ale z punktu widzenia electro fana to tak, Poznan bije o glowe inne miasta Polski. Muzycznie Poznan ciagnie z Berlina, czy to ciezkie electro czy klubowe...

Dodano: 2008-01-14 13:36

RuczajDJ napisał(a):
[quote:9c096ab790="cold_sea"]Jak przyjechal Putin i siedzial pare godzin na starym rynku, to przez te pare godzin nie moglem wejsc do mieszkania, bo cala okolice obstawili ludzie ze sluzb specjalnych i nie wolno bylo wchodzic do domu (zeby przypadkiem snajpera nie wpuscic :) )

Współczuje xD

Schuld und Sühne

Dodano: 2008-01-14 14:38

RuczajDJ napisał(a):

Ale z punktu widzenia electro fana to tak, Poznan bije o glowe inne miasta Polski. Muzycznie Poznan ciagnie z Berlina, czy to ciezkie electro czy klubowe...

Chyba chciałby ciągnąć z Berlina :twisted: do Berlina to nam zdecydowanie jeszcze za daleko...

Dodano: 2008-01-14 15:34

cold_sea napisał(a):
schodzilem je juz na wszyskie sposoby we wszystkich kierunkach , to poprostu moje miasto :)

Brzmi jak fragment jakiejś hiphopowej kawaliny, wychwalającej Jeżyce. Jeszcze tylko parę kurwów i madafaków i będzie git :twisted: :wink:

Dodano: 2008-01-14 16:14

kontragekon napisał(a):
Brzmi jak fragment jakiejś hiphopowej kawaliny, wychwalającej Jeżyce.

Nie wszyscy "penerzy z Jeżyc" to hiphopowcy :wink:

forever alone immortal

Dodano: 2008-01-14 16:45

Kota napisał(a):
[quote:762d4e3a1e="RuczajDJ"]

Chyba chciałby ciągnąć z Berlina :twisted: do Berlina to nam zdecydowanie jeszcze za daleko...[/quote:762d4e3a1e]

Do Berlina to nam daleko jesli chodzi np o ilosc psich go..en na ulicach - polecam znalezc w slowniku co znaczy idiom "Berliner Blick" he he...
Moj kumple gra komercyjne electro (jest DJem, komercyjnie = zarabia na imprezach) z plyt winylowych. I od niego taka informacja wlasnie, ze na tle klubowej Polski Poznan jest bardzo berlinski. A sprawa jest prosta:nasi DJe jezdza po winyle wlasnie do Berlina bo blisko, stamtad tez dostaja najwiecej plyt w ramach tzw "DJ promo pool". I tyle calej zagadki...

Dodano: 2008-01-14 16:46

jezyce ...

hehe Stare Miasto Pany

gekonik - daj bit ja bede ruszal głowa

tylko bez kurwow i madafakow bo mialem niby nie przeklikac w nowym roku

Dodano: 2008-01-14 16:56

cold_sea napisał(a):

tylko bez kurwow i madafakow bo mialem niby nie przeklikac w nowym roku

ja też :)

dlatego tę brudną robotę zostawiam Tobie :wink:

Dodano: 2008-01-14 18:19

sums (Primogen)
sums
Grodzisk Wlkp./Poznań

Poznań miasto którego nie znosiłem jeszcze do niedawna. Wydawało mi sie ono cholernie szare i monotonne. Ale kilka czynników sprawiło ze pokochałem te miasto i bardzo dobrze się w nim czuje. :D Mam zamiar pomieszkać tu jeszcze przynajmniej kilka lat... Stare miasto pany :D

"W samym akcie oddania się złu nie ma jeszcze wykluczenia możliwości kochania" Anne Rice "Wampir Lestat"

Dodano: 2008-01-14 20:02

czyli zakladamy zespol hip-hopowy ... ja bede od brudnej roboty kur..

Dodano: 2008-01-14 20:08

Co wy chcecie od Jeżyc, bardzo fajne rejony, ale te blizej terenów zieleni a nie Rynku Jeżyckiego, hehe 8)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2008-01-14 20:13

minawi napisał(a):
Co wy chcecie od Jeżyc, bardzo fajne rejony, ale te blizej terenów zieleni a nie Rynku Jeżyckiego, hehe 8)

minawi - mozesz robic kobiecy wokal , teksty moga byc o terenach zielonych na jezycach, dorzuci sie pare madafakow i bedzie muzyka jak sie patrzy

Dodano: 2008-01-14 20:13

Peja rządzi, yo

Dodano: 2008-01-14 20:49

cold_sea napisał(a):
[quote:32df1ebe69="minawi"]Co wy chcecie od Jeżyc, bardzo fajne rejony, ale te blizej terenów zieleni a nie Rynku Jeżyckiego, hehe 8)

minawi - mozesz robic kobiecy wokal , teksty moga byc o terenach zielonych na jezycach, dorzuci sie pare madafakow i bedzie muzyka jak sie patrzy [/quote:32df1ebe69]

hehe, kiedyś nawet miałam próby kapeli w samym centrum Jeżyc właśnie (dookoła 5 sklepów monopolowych...), ale na tym chyba zakończyłam definitywnie antykarierę wokalną, hehehe, wolałabym pograć :wink:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2008-01-14 21:07

zespol dark-hopowy ... jakis pomysl na nazwe ?

Gekonik- daje bit
Minawi- gra na czyms
Paskiewicz widac czuje klimat "yo" - moze byc ziomem w BMW
smus- robi za tlum ziomali
ja - wiadomo

jeszcze jakies lachonarium pucujace maske bmw w ktorym siedzi Paskiewicz i mamy calosc

ps. minawi proby do zespolu HH ?
te 5 monopoli dookola pewno zeby lepiej poczuc proze zycia

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło